zrnje.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

© dizajn reb.si
® ™ zrnje.si - vse pravice pridržane

Podjetje ZRNJE - zavod za promocijo zdravega in varnega življenja


Pri podjetju ZRNJE - zavod za promocijo zdravega in varnega življenja smo vedno zadovoljni, če vam lahko pomagamo. Če potrebujete več informacij o naših storitvah nas kontaktirajte s pomočjo obrazca spodaj oz.

Kontaktirajte nas, vedno ste dobrodošli in odgovorili vam bomo na vsa vprašanja


Svarog kontakt

Kontaktni podatki podjetja ZRNJE - zavod za promocijo zdravega in varnega življenja


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. + 386 31 571 032. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – V podjetju ZRNJE - zavod za promocijo zdravega in varnega življenja smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost! - Svarog ...

Svarog - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošliadd google map to my website

ZRNJE - zavod za promocijo zdravega in varnega življenja

Cesta bratstva in enotnosti 20
    SI-8330 Metlika

Davčna št.: SI52348199


Delovni čas    Mo-Sun 07:00-20:00Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošteDelite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


Svarog - Podjetje ZRNJE - zavod za promocijo zdravega in varnega življenja

zrnje.si