Podjetje ZRNJE - zavod za promocijo zdravega in varnega življenja

Pri podjetju ZRNJE - zavod za promocijo zdravega in varnega življenja smo vedno zadovoljni, če vam lahko pomagamo. Če potrebujete več informacij o naših storitvah nas kontaktirajte s pomočjo obrazca spodaj oz. nas kontaktirajte preko telefona ali Emaila in z veseljem vam bomo pomagali.

ZRNJE - zavod za promocijo zdravega in varnega življenja

Kontaktirajte nas, vedno ste dobrodošli in odgovorili vam bomo na vsa vprašanja

KONTAKTKONTAKT

ZRNJE - zavod za promocijo zdravega in varnega življenja

Cesta bratstva in enotnosti 20
    SI-8330 Metlika

Zastopnik/Ustanovitelj: Andrej Gartner


Davčna št.: SI52348199 ( smo davčni zavezanec )

Matična št.: 6439411000

TRR: SI56 1010 0005 2208 693


Svarog kontakt

Kontaktni podatki podjetja ZRNJE - zavod za promocijo zdravega in varnega življenja


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. + 386 31 571 032. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – Na strani ZRNJE - zavod za promocijo zdravega in varnega življenja smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost!

ZRNJE - zavod za promocijo zdravega in varnega življenja - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


ZRNJE - zavod za promocijo zdravega in varnega življenja

Cesta bratstva in enotnosti 20
    SI-8330 Metlika

Davčna št.: SI52348199


Delovni čas    Mo-Sun 07:00-20:00Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošte
Delite stran zrnje.si - ZRNJE - zavod za promocijo zdravega in varnega življenja na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani zrnje.si - ZRNJE - zavod za promocijo zdravega in varnega življenja, in s tem sporočamo drugim, kaj zrnje.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


ZRNJE - zavod za promocijo zdravega in varnega življenja - Podjetje ZRNJE - zavod za promocijo zdravega in varnega življenja

zrnje.si

zrnje.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam